Blog

Itt minden a mandalákról, a színekről és az energiáról szól. Olvass bele!

testgyakorlat a csakrák harmonizálására

A gyakorlatok elvégzése után az egész szervezetben azonnal érezhető lesz a pozitív hatás. Feküdjünk le a talajra vízszintesen, vagy lehetőleg egyenes háttal üljünk lótuszülésbe vagy a sarkunkra. Csukjuk be a szemünket és próbáljuk meg átadni magunkat a tökéletes nyugalom állapotának. Légzésünk legyen …….

[Sassy_Social_Share]

blog a mandalákról és energiáról, a csakrák harmonizálása

A csakraharmonizáció egy ősi gyakorlat, melynek célja, hogy a csakrák nyitottak legyenek és harmonikusan együttműködjenek. A csakrák megnyitása utazást jelent belső világunkba, az életbe és Istenhez. Ez az utazás a bennünk, mint emberben rejlő összes lehetőség kibontakoztatásának tökéletes …….

[Sassy_Social_Share]

A csakrákról. A 7 fő csakrát ábrázoló kép

A Csakra Szanszkrit eredetű szó (Sanskrit: चक्र), jelentése: kör, kerék, forgás. A csakrák energiaközpontok, melyek testünk összetett energiarendszerének egyik nélkülözhetetlen része. E nélkül fizikai testünk nem létezne. Testünk másik nélkülözhetetlen része a a Nádik (szintén Szanszkrit eredetű szó …….

[Sassy_Social_Share]

Mi a mandala? Kalachakra mandala

A mandala a hinduizmusban és a buddhizmusban spirituális és rituális szimbólum. Hindu eredetű, jelentése: kör, ív, korong, mely Indiában a Rig Védában jelenik meg először. Körkörösen szimmetrikus kép, mely egyrészt az univerzumot, a világrendszert, a kozmoszt ábrázolja, mely a fizikai világban is jelen van és …….

[Sassy_Social_Share]

blog a mandalákról és energiáról, mi az a dot

A “DOT” (angol) magyarul “pont, pötty”-öt jelent. A pontfestészet az ausztrál őslakosok (Aboriginal Australians) művészetének egyedülálló és szerves része. Kezdetben a homokba, földre pöttyözték az ábrákat, mintákat, mely törzsi történeteknek szent jelentései voltak. Egy-egy festmény adott szertartáshoz …….

[Sassy_Social_Share]

Iratkozz fel a DOT & PAINT hírlevélre, hogy értesülj az új termékekről, akciókról, ingyenes szállításról!