Ingatlanértékesítőknek

Hirdess EGYEDI, 3 dimenziós külső és belső látványtervvel újépítésű vagy felújításra váró ingatlant !

A látványtervről készült valósághű képek segítenek meglátni az ingatlan elkészült állapotát, így könnyebb és gyorsabb az értékesítés. A tervek és a fotók csak Neked készülnek, ezáltal páratlan és színvonalas megjelenést nyújtanak a kínálatodban. Ezekkel az egyedi fotókkal ki fogsz tűnni a többi, azonos képekkel meghirdetett ingatlan közül.

KÜLSŐ MEGJELENÉS OPTIMALIZÁLÁSA

Az építtetőtől / tulajdonostól kapott natúr látványterv (BAL oldal) részletesebb kidolgozása, realisztikusabb és figyelemfelkeltőbb megjelenítése (JOBB oldal) során egy színesebb és élethűbb képet kapunk.

BELSŐ KIALAKÍTÁS ÉLETRE KELTÉSE

  • Alaprajz alapján belső látványterv készítése. A lakótér kialakítása és esztétikus berendezése láthatóvá teszi AZ OTTHONT, ami még csak a tervezőasztalon vagy építés alatt van. (Első 5 kép)
  • Felújítás, átalakítás előtt álló ingatlan befejezett állapotát tudjuk megmutatni. Vonzóbb a szemnek, ha a hirdetésben egy szép ingatlant látnak az ügyfelek a jelenlegi, régi és korszerűtlen lakás helyett.

MEGRENDELÉS LÉPÉSEI

1.

Küldd el a méretezett alaprajzot, nyílászárók méreteit, belmagasságot.

Kézzel rajzolt is megfelelő, lényeg, hogy a méretek rajta legyenek.

2.

Töltsd ki a kérdőívet, mely segít nekem, hogy az építészeti tervekhez valamint stílusodhoz és konkrét elképzelésedhez minél közelebb álló látvány készüljön.

3.

Telefonon vagy Video Chat-en egyeztetünk, ha szükséges.

Elküldöm E-mailen a megrendelést. Jóváhagyást követően, kérem a tervezői díj 50%-ának kifizetését.

4.

Pár napon belül elküldöm a látványterv nyers anyagát, melyen még tudunk finomítani.

A tervezői díj 100%-ának kifizetését követően válik elérhetővé az a Google Drive mappa, mely a megrendelt anyagot tartalmazza.

  • A Google Drive linket a megadott E-mailcímre küldöm. A mappa tartalmazza a megrendelt anyagot: perspektivikus alaprajzot és a 3D-s fotókat.

  • A 3D látványterv alapján készült, valósághű fotók JPG formátumban (1920 x 1080 px – arány: 16:9) FullHD felbontásban készülnek és Google Drive mappából letölthetők 30 napig.

  • Kérheted a látványtervet egy konkrét helyiségre, pld. csak a nappalira. Ekkor a perspektivikus alaprajz is erre a helyiségre készül.

Maradtak kérdéseid?
Szeretnél árajánlatot kérni?
Várom jelentkezésed az alábbi elérhetőségeken !